Maak kans op mooie prijzen!

28-06-2018 | 11:58

Nog maar twee nachtjes slapen voordat je aan de start staat van de Rollercoaster Run 2018! Het gaat een dag te worden met veel zon; smeer je goed in, drink voldoende en wees voorbereid op een warme dag!

Met jouw deelname draag je niet alleen bij aan meer en beter onderzoek naar kanker, ook maak je kans op mooie prijzen!

De deelnemer die op zaterdag 30 juni om 19:00u het hoogste totaalbedrag qua donaties heeft wint een abonnement voor Walibi Holland voor volgend seizoen! Zit je nét iets onder dat bedrag? Ook voor één- en twee na hoogsten hebben we een mooie prijs: 4 tickets voor Walibi op een dag naar keuze dit jaar (Fright Nights uitgesloten).
Natuurlijk zijn we ontzettend blij met alle donaties en daarom zullen we onder iedereen die het streefbedrag van € 150,- individueel heeft behaald nóg eens 3 x 4 kaarten verloten!

Het streefbedrag nog niet bereikt? Geen paniek, je hebt nog twee dagen om kans te maken! Blijf massaal de link van je actie delen en stuur het rond naar al je vrienden voor die laatste eindsprint! Daarnaast ontvang je natuurlijk bij het bereiken van de € 150,- en € 300,- een kortingscode waarbij je voor maar € 10,- een ticket voor de hele dag Walibi kan kopen op 30 juni a.s.

Heb je nog vragen of wil je meer tips voor het ophalen van je donaties? Mail ons op info@rollercoasterrun.nl en dan helpen we je graag verder!

Wij hebben de medailles binnen, die je ontvangt bij de finish! Tot zaterdag!