Roverscouts Nijkerk

Wij doen (mogelijk in onesies) mee!
van totaal € 600 (68%)

Wie wij zijn

Wij zijn de roverscouts van Scouting Nijkerk. Een kleine maar gezellige groep die elke zaterdag bij elkaar komt om nou ja, van alles te beleven. Van gezellige spelletjes-avonden tot uitdagende challenges. Al jarenlang hechte vrienden en stuk voor stuk prettig gestoord. We zijn zeker niet de grootste sportfenaten (laten we eerlijk zijn, we zitten nou eenmaal op scouting... :p), maar we houden van een uitdaging en gaan er dan vol tegenaan! 

Waarom wij meedoen

Iedereen heeft te maken (gehad) met kanker, misschien zelf, misschien bij een naaste. En iedereen kan je vertellen dat het een rotziekte is. Wij lopen niet voor een specifiek iemand, maar voor iedereen. Toen wij van de Rollercoaster Run hoorden was de knoop snel doorgehakt. Een bijzondere ervaring waarmee we ook nog eens voor zo'n ontzettend goed doel mogen strijden... 

Waarom sponsoren?

Al het geld dat wij ophalen gaat direct naar de organisatie 'Fight Cancer'. Zij zijn een aftakking van het wellicht beter bekende KWF Kankerbestrijding. Hun doel is om meer jongvolwassenen aan te sporen om te vechten tegen kanker en daarmee geld op te halen voor onderzoek. 

Een fantastische organisatie om te steunen, natuurlijk. Maar waarom zou je dan specifiek ons sponsoren? In ruil voor jouw sponsorgeld staat natuurlijk dat wij (a-sportiefelingen) de 5 km en de 2 achtbanen zullen moeten doorstaan. Maar als dit leedvermaak nog niet genoeg is om je over te halen, hebben wij nog een extra belofte:

Als we ons doel van 600 euro bereiken, zullen wij de run in onze dierenonesies afleggen!*

 

 

 

 

*Mits het in overeenstemming is met Walibi's veiligheidsvoorschriften

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 50 27-06-2018 | 15:10
€ 15 23-06-2018 | 17:12 Succes Sas! Dat jullie maar veel geld op mogen halen voor het goede doel. Wel nog wat meer sponsors zoeken hè?
€ 50 19-06-2018 | 22:50
€ 10 18-06-2018 | 20:10
€ 10 17-06-2018 | 22:08
Bekijk alle

Eerste 25% binnen!

11-06-2018 | 21:39 We hebben inmiddels al 1/4e van ons doel binnen!  Een hele prestatie maar we we moeten nog een heel eind... Alle vormen van delen zijn dan ook heel erg welkom!
Lees meer